بهترین برنامه های استریم ۲۰۲۳؛ از OneStream تا Twich

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله عصر اطلاعات ،

اولین وب‌سایت‌ها صفحه‌های متنی ساده‌ای شامل چند تصویر بودند؛ درحالی‌که امروزه به‌لطف فناوری‌های جدید، هرکسی با اتصال به اینترنت می‌تواند محتوای ویدئویی باکیفیت تماشا کند یا از طریق تماس ویدئویی ارتباط برقرار کند. همه‌ی این‌ها با فناوری استریم امکان‌پذیر شده است. فناوری پخش جریانی امروزی به شما امکان می‌دهد در هر زمان و مکانی آنلاین باشید و با استفاده از یک پلتفرم خاص مانند یوتیوب بدون دردسر با بیننده‌ها یا طرفداران خود تعامل داشته باشید.

اگر کنجکاو هستید درمورد استریم و استریمر بیشتر بدانید یا تنها به‌دنبال نرم‌افزاری قدرتمند برای استریم‌کردن هستید، مطلب درستی را انتخاب کرده‌اید.

استریم چیست و به چه افرادی استریمر گفته می‌شود؟

استریم یا پخش جریانی، تحویل بی‌درنگ محتوا در حین تولید است؛ درست مانند پخش زنده‌ی محتوا از طریق کانال‌های تلویزیونی. پخش زنده به شکلی از رسانه‌ی منبع مانند یک دوربین ویدیویی، یک رابط صوتی، نرم‌افزار ضبط صفحه، یک رمزگذار برای دیجیتالی‌کردن محتوا، یک ناشر رسانه، و یک شبکه برای توزیع و ارائه محتوا نیاز دارد. پخش جریانی نیازمند اتصال اینترنت پرسرعت است و استریمرهایی که پهنای باند کافی در اختیار ندارند، ممکن است با توقف یا تأخیر مواجه شوند.

بنابراین در پاسخ به این سوال که استریمر کیست؟ باید گفت استریمر به شخصی گفته می‌شود که با استفاده از پلتفرم‌های آنلاین مثل توییچ، یوتیوب یا فیس‌بوک ایده‌ها و تجربیات خود را با مخاطبان آنلاین خود به اشتراک بگذارد. به بیان ساده، استریمرها کسانی هستند که محتوای زنده‌ی صوتی یا تصویری تولید می‌کنند.

از بازی گرفته تا سبک زندگی و آشپزی و تمرینات بدنی مانند یوگا؛ استریمرها این‌روزها در زمینه‌های مختلفی به تولیدمحتوا می‌پردازند و با تمرکز روی نوع فعالیت و جایگاه خود، به موفقیت‌های بزرگی دست می‌یابند؛ به‌عنوان مثال، اگر به استریمرهای معروف نگاهی داشته باشید، می‌بینید که ریچارد تایلر بلوینز با نام مستعار نینجا، در حالی که با ۱۸/۵ میلیون دنبال‌کننده‌ی خود تعامل دارد، چگونه مهارت خود را در بازی Fortnite به‌رخ می‌کشد. لوئیس راسمن استریمر معروف دیگری است که تخصص خود را در زمینه‌ی تعمیر مک‌بوک در کانال یوتیوب خود به‌صورت زنده در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

اگر به استریم کردن علاقه دارید، هنوز برای ورود به این حوزه، فرصت باقی است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که جایگاه خود را انتخاب کرده، یک کانال پخش زنده راه‌اندازی کنید و مهارت‌های خود را با کاربران سراسر جهان به اشتراک بگذارید.

بهترین برنامه های استریم

تولیدکننده‌های محتوا و متخصصان مختلف از پلتفرم‌های پخش زنده برای کسب درآمد و تعامل با فالوورهای خود استفاده می‌کنند. بسیاری از برندهای بزرگ در سایت‌های استریم حضور دارند و برخی از حرفه‌ای‌ها کل درآمد خود را از تلاش در پلتفرم‌های اشتراک‌گذاری اجتماعی به دست می‌آورند. به‌عنوان یک استریمر نه‌تنها می‌توانید دوستان و طرفداران بسیاری پیدا کنید، بلکه پس از مدتی ممکن است به درآمد بالایی برسید. درادامه برخی از بهترین برنامه‌های استریم را معرفی می‌کنیم.

بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.

درباره ی امیر

مطلب پیشنهادی

آیا تعداد اسپرم مردان در جهان واقعا رو به کاهش است؟

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله عصر اطلاعات ، مقاله‌ای که آگوست سال …