ساعت هوشمند بعدی شما پردازنده‌ای از جنس قارچ خوراکی خواهد داشت!

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله عصر اطلاعات ،

به‌منظور کاهش حجم زباله‌های الکترونیکی و گاز گلخانه‌ای ناشی از تولید پلاستیک، تراشه‌های کامپیوتری آینده ممکن است زیرلایه‌ای از جنس قارچ داشته باشند. استفاده از تراشه‌ی قارچی بدین معنی نیست که در آینده دسته‌ای از قارچ‌ها روی مادربرد قرار می‌گیرند.

یک مقاله‌ی پژوهشی جدید که جزئيات آن در مجله‌ی پیشرفت‌های علم منتشر شده، فرایند بهره‌گیری از قارچ را توضیح می‌دهد. در این مقاله گفته شده که دانشمندان توانسته‌اند صرفاً از پوست قارچ به‌منظور ساخت زیرلایه‌ای زیست‌تخریب‌پذیر برای قطعات الکترونیکی استفاده کنند.

قطعات الکترونیکی به هنگام پردازش، داغ می‌شوند. از طرفی لحیم‌کاری در دماهای بالا انجام می‌گیرد. دانشمندان متوجه شدند زیرلایه‌ی قارچی در دماهای بیش‌ از ۲۵۰ درجه‌ی سانتی‌گراد نیز عملکرد پایداری نشان می‌دهد. دانشمندان همچنین زیرلایه‌ی قارچی را به‌عنوان برد مدار چاپی (PCB) و باتری آزمایش کردند.

این راهکار «سبز» نتیجه‌ی استفاده از قارچ ریشی (گانودرما لوسیدوم) است که رنگ قهوه‌ای مایل‌‌ به قرمز با ساختار محکم چوب‌مانند دارد و روی چوب سخت مرده رشد می‌کند. قارچ ریشی اثر مفیدی روی بدن انسان دارد؛ بنابراین پس از حذف پوسته، می‌توان از بقیه‌ی قارچ برای تولید چای یا چیزهای دیگر استفاده کرد.

بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.

درباره ی امیر

مطلب پیشنهادی

آیا تعداد اسپرم مردان در جهان واقعا رو به کاهش است؟

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله عصر اطلاعات ، مقاله‌ای که آگوست سال …