مسئله رگولاتوری و قانون‌گذاری مهم‌ترین چالش حوزه فین‌تک است

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله عصر اطلاعات ،

دی ماه سال ۱۴۰۱ بود که با برگزاری انتخابات، اعضای جدید هیئت مدیره انجمن فین‌تک ایران اعلام و معرفی شدند. این انجمن که هدف خود را «قدرت بخشیدن به شرکت‌های فن‌آور مالی بخش خصوصی» می‌داند بیش از ۶۰ عضو دارد که همگی شرکت‌ها و در واقع اشخاص حقوقی فعال در حوزه‌های مختلف فین‌تک، اعم از حوزه مالی، بانکی، بیمه، پرداخت، وام‌دهی، رمزارز و… هستند.

پس از پنج ماه از روی کار آمدن اعضای جدید هیئت مدیره این انجمن، امروز ۲۴ اردیبهشت ماه اولین نشست خبری هیئت مدیره جدید این انجمن برگزار شد. محمدمهدی فاطمیان، رئیس هیئت مدیره انجمن فین‌تک؛ مصطفی امیری، دبیر انجمن فین‌تک؛ نوید رجائی‌پور، احمد منصوری، سعید قدوسی‌نژاد، مهدی مومنی و علیرضا هوشمند از اعضای هیئت مدیره این انجمن در این جلسه حضور داشتند.

اعضای جدید انجمن فین‌تک ایران امیدوارند با اعتمادسازی و تعامل با نهادهای بالادستی بتوانند موانع موجود بر سر راه توسعه حوزه فین‌تک در کشور برداشته و به پیشرفت آن کمک کنند. هیئت مدیره این انجمن همچنین وجود بازیگران از بخش‌ها و حوزه‌های مختلف عرصه فین‌تک در ترکیب انجمن را مؤثر دانسته و اعتقاد دارند حضور این جمع به حوزه فین‌تک قدرت و نفوذ می‌بخشد.

محمدمهدی فاطمیان، رئیس هیئت مدیره انجمن فین‌تک، در این نشست درباره اهداف، مأموریت‌ها و چشم‌انداز انجمن فین‌تک توضیحاتی را ارائه کرد. به گفته او «قدرت بخشیدن به شرکت‌های فن‌آور مالی بخش خصوصی با هدف رشد اقتصادی و از طریق حمایت از شرکت‌های فن‌آور» را ماموریت این انجمن دانست. بهبود فضای کار با هدف استفاده از توان نخبگان نیز ماموریت دیگری است که اعضای هیئت مدیره برای انجمن در نظر گرفته‌اند.

فاطمیان در تشریح اهداف انجمن فین‌تک نیز ایجاد زمینه‌های همکاری و توسعه ارتباطات و همچنین، حمایت از توسعه کسب‌وکارهای نوین مالی و بهبود فضای کسب‌وکار را از مهم‌ترین موارد دانست. « آینده‌پژوهی و ترسیم نقشه راه فناوری‌های نوین مالی و آگاهی افزایی عمومی و اطلاع‌رسانی شفاف نیز از دیگر اهدافی است که دنبال می‌کنیم.»

به گفته رئیس انجمن فین‌تک ایران، در حال حاضر دسته‌های مختلفی از صنعت فین‌تک کشور در این انجمن عضویت دارند و تا امروز پنج کمیسیون پرداخت، بانکی، رمزارز، وام‌دهی و بیمه در انجمن تشکیل شده و فعال هستند. فاطمیان همچنین اعلام کرد که انجمن قصد دارد در سال جاری حوزه‌هایی همچون مدیریت سرمایه و پراپ‌تک را هم به ساختار خود اضافه کند.

راه تأثیرگذاری از تعامل هرچه بیشتر می‌گذرد

تعداد اعضای انجمن فین‌تک نیز در حال حاضر بیش از ۶۰ است که بنا به گفته رئیس هیئت‌مدیره‌اش تعداد آن در شهریور ماه امسال به حدود ۸۰ شرکت و تا پایان سال به حدود ۱۰۰ شرکت خواهد رسید. در همین راستا فاطمیان از تلاش انجمن برای «تسهیل روند عضویت در انجمن با این هدف که بازیگران بیشتری بتوانند در انجمن عضو شوند و حضور داشته باشند» خبر داد.

تعامل و همکاری با وزارت اقتصاد و ایجاد کارگروه مشترک با بانک مرکزی از جمله اقداماتی است که فاطمیان به آن‌ها اشاره کرده و به طور کلی راه اصلی برای تاثیرگذاری و ایفای نقش در حوزه فین‌تک را همین تعاملات و البته اعتمادسازی در طول زمان می‌داند.

بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.

درباره ی امیر

مطلب پیشنهادی

WWDC 2023 و ویژن پرو؛ ورود به دنیای پسا-آیفون؟

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله عصر اطلاعات ، اگر از کنفرانس WWDC …