گوشی‌های اقتصادی ردمی A2 و A2 Plus با قیمت ۱۰۰ دلاری در هند معرفی شدند

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله عصر اطلاعات ،

ردمی A2 و ردمی A2 Plus در بازار هند معرفی شدند. این دو گوشی هوشمند در رنگ‌های آبی، مشکی و سبز عرضه می‌شوند. A2 Plus با حافظه‌ی ذخیره‌سای ۶۴ گیگ و رم ۴ گیگ به‌فروش می‌رسد درحالی‌که مدل استاندارد این دستگاه در نسخه‌ی ۳۲ گیگابایتی با رم ۲ گیگابایت نیز دردسترس قرار خواهد گرفت.

مدل ۶۴ گیگابایتی ردمی A2 با رم ۴ گیگابایتی با برچسب ۹۵ دلار در هند عرضه می‌شود. نسخه‌ی ۳۲ گیگابایتی این محصول نیز با قیمت ۷۵ دلار به‌فروش می‌رسد. درنهایت مدل ۶۴ گیگابایتی ردمی A2 Plus با برچسب ۱۰۰ دلار دردسترس مشتریان قرار می‌گیرد.

فروش ردمی A2 و A2 Plus از تاریخ ۲۳ و ازطریق وب‌سایت رسمی شیائومی هند، Amazon.in و برخی دیگر از خرده‌فروشی‌ها آغاز خواهد شد. شیائومی گوشی‌های اقتصادی جدیدش را با ضمانت دو ساله عرضه می‌کند تا کاربران با خیالی آسوده‌تر نسبت‌به خرید آن‌ها اقدام کنند.

بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.

درباره ی امیر

مطلب پیشنهادی

گرافیک محبوب ایرانی‌ها از راه رسید؛ جعبه‌گشایی و نگاه نزدیک به RTX 4060 Ti [تماشا کنید]

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله عصر اطلاعات ، کارت گرافیک RTX 4060 …