در صورت ابتلا به کرونا باید چه اقداماتی انجام دهیم؟

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله تک تایمز

رسانه تک تایمز – تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در حال افزایش است. در صورت ابتلا به این ویروس باید چه اقداماتی انجام دهیم؟ برای پاسخ به این سوال همراه ما باشید.

ویروس کرونا این روزها تبدیل به کابوس تک تک ما شده و شاید تک سرفه کوتاه خود یا همکاران و دوستان خود را به نوعی به کرونا مرتبط بدانیم (نقش تغذیه مناسب در مقابله با ویروس کرونا چیست؟). در این میان در صورت ابتلا به کرونا باید چه کاری انجام دهیم؟ برای پاسخ به این سوال همراه ما باشید.

اقدامات لازم در صورت ابتلا به کرونا

در ادامه به معرفی اقدامات لازم می پردازیم.

بدون تجویر پزشک آنتی بیوتیک مصرف نکنید

داروهای آنتی‌بیوتیک را فقط‌ با تجویز پزشک مصرف کنید و میزان داروی مصرفی یا نوع آن را خودسرانه تغییر ندهید. حتی اگر پیش از مصرف تمامی داروهای آنتی‌بیوتیک تجویز شده احساس کردید حالتان بهتر شده است، مصرفشان را قطع نکنید و طبق تجویز پزشک، دوره را تکمیل کنید.

در منزل بمانید

اگر علائمی نظیر سرفه، تب، تنگی نفس، حالت تهوع یا اسهال را در خود دیدید، خانه را برای رفتن به محل کار، کلاس درس یا مکان‌های عمومی ترک نکنید.

توصیه می‌شود که تا جای امکان رفت‌وآمد به بیرون از خانه را فعلا محدود کنید، مگر آنکه خانه را به‌قصد رفتن به بیمارستان ترک می‌کنید. از حضور در مکان‌های عمومی خودداری کنید و تا جای امکان، از سرویس‌های حمل‌ونقل عمومی استفاده نکنید.

اگر ابتلا به کرونا یک فرد تایید شود، باید در خانه بماند و ترک خانه مستلزم تشخیص و صلاحدید مسئولان و متخصصان مراکز بهداشتی و درمانی است و باید با مشورت آنها صورت بگیرد.

جاهایی که زیاد در تماس با دست‌ها قرار می‌گیرند را تمیز و ضدعفونی‌کنید

پیشخوان‌ها، میز غذاخوری، دستگیره‌ درب‌ها، گوشی‌های موبایل، کیبورد، تبلت و … از جمله مواردی هستند که توصیه می‌شود هر روز با اسپری‌های مخصوص یا دستمال، تمیزشان کنید. تمیزکردن روزانه سرویس‌های بهداشتی را هم از یاد نبرید.

از لوازم و وسایل خانه به‌صورت اشتراکی استفاده نکنید

بشقاب، لیوان، فنجان، قاشق‌ و چنگال، حوله، شانه و تیغ اصلاح از جمله مواردی هستند که توصیه می‌شود به‌طور اشتراکی با دیگران استفاده نکنید و از هرکدام، یکی مختص خودتان داشته باشید. پس از استفاده از هریک از این لوازم، آنها را با آب و مایع شوینده بشویید. با عدم رعایت این نکته، در صورت ابتلا به کرونا سلامت سایر اعضای خانواده را نیز به خطر می‌اندازید.

از رفتن به سفرهای بی‌مورد خودداری کنید

محیط داخل هواپیما یا دیگر وسایل حمل‌ونقل، کوچک و سربسته است و امکان شیوع بیماری ها در چنین مکان‌هایی زیاد است. در صورت ابتلا به کرونا سفرهای تفریحی را به‌ تعویق بیندازید و اگر کار واجبی دارید، پیش از سفر با متخصص مشورت کنید و واکسن‌های لازم را تزریق کنید.

ارتباطاتتان را با دیگر افراد حاضر در خانه محدود کنید

تا جای ممکن، در اتاق خودتان بمانید و با دیگر اعضای خانه کمتر تماس داشته باشید (دست‌دادن، روبوسی). در صورت امکان از سرویس بهداشتی شخصی استفاده کنید (واکسن کرونا در راه است؛ پایان کابوس ویروس کرونا).

 پیش از مراجعه به مراکز درمانی با آنها تماس بگیرید

اگر به ابتلا به بیماری کرونا مشکوک شده‌اید و علائم آن را دارید، پیش از مراجعه به مراکز درمانی حتما با آن‌ها تماس بگیرید؛ بدین صورت، آنها فرصت خواهند داشت که نزدیک‌شدن شما به دیگران و به‌خطر انداختن آن‌ها را تا حد امکان محدود کنند.

از ماسک طبی استفاده کنید

وقتی در مجاورت حیوانات خانگی یا افراد دیگر هستید، از ماسک طبی استفاده کنید (حضور در کنار دیگران در اتاق یا خودرو). به‌هنگام مراجعه به مراکز درمانی. اگر به هر دلیلی قادر به گذاشتن ماسک طبی نبودید (مثلا اگر با گذاشتن ماسک مشکل تنفسی پیدا می‌کنید)، کسانی که در ارتباط با شما هستند باید ماسک بگذارند.

دهان و بینی‌تان را هنگام عطسه یا سرفه بپوشانید

هنگام عطسه یا سرفه با دستمال یا بازو جلوی دهان و بینی خود را بگیرید. دستمال مورداستفاده را در سطل زباله مخصوص پسماند عفونی (اگر در دسترس است) بیندازید. بلافاصله پس از عطسه یا سرفه، دست‌های خود را با آب و صابون یا محصولات ضدعفونی‌کننده بشویید یا تمیز کنید (علایم ویروس کرونا و تفاوت‌های آن با سارس و آنفولانزا را بشناسید).

بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار تکنولوژی مراجعه کنید.
منبع