راهنمای خرید بهترین گوشی تا 5 میلیون تومان

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله تک تایمز ،

بازار میان‌رده‌ها شاید هیجان و نوآوری‌های بازار پرچم‌داران را نداشته باشد، اما این بخش هر سال میزبان تعداد زیادی از ساخته‌های شرکت‌های مختلف است. بازار میان‌رده‌ها شلوغ‌ترین قسمت از تقسیم‌بندی رایج این رقابت محسوب می‌شود که می‌توانیم محصولات خوبی را با قیمتی معقول در آن پیدا کنیم.

در سال‌های گذشته هم شاهد بهبود قابل‌توجه مشخصات سخت‌افزاری گوشی‌های هوشمند میان‌رده بوده‌ایم که منجر به تولید محصولاتی توانمند برای انجام کارهای مورد نیاز کاربران با قیمتی معقول بوده است. تعداد زیادی از کاربران به‌دنبال گوشی‌هایی با عملکرد خوب و قیمت مناسب هستند؛ به دلیل تقاضای زیاد در این بخش، گوشی‌های ارائه‌شده در آن تنوع بیشتری در مقایسه با بخش‌های دیگر بازار دارند.

تک تایمز برای انتخاب گوشی‌های میان‌رده، بازه قیمتی ۳ تا ۵ میلیون تومان را در نظر گرفته است که البته به دلیل نوسان بالای قیمت، احتمال فروش برخی محصولات این فهرست با قیمتی بیشتر نیز وجود دارد. این بازه قیمتی شامل محصولاتی توانمند است که توانایی ارائه قابلیت‌های پرچم‌داران را در سطح پایین‌تری دارند. بدین ترتیب میان‌رده‌های حال حاضر دنیای موبایل را می‌توان گزینه‌ای کارآمد برای رفع نیاز در سطح بالا (در بازه سه‌ساله) با قیمتی مناسب دانست.

همچنین در نظر داشته باشید که یکی از مولفه‌های مهم برای حضور در این فهرست، موجود بودن محصولات در بازار کشورمان است.

بهبود چشم‌گیر میان‌رده‌ها در کنار افزایش فاصله قیمتی پرچم‌داران با آن‌ها باعث شده است تا در این راهنمای خرید، همه محصولات را گوشی‌های هوشمند میان‌رده سال اخیر تشکیل دهند و خبری از پرچم‌دار‌های دو یا سه سال پیش که با کاهش قیمت مواجه شده‌اند، نباشد.

در نظر داشته باشید نبود برخی گوشی‌های موجود در بازار در این مقاله به‌معنای کم بودن ارزش خرید آن‌ها نیست؛ تک تایمز صرفا با معرفی بهترین‌های بازار از نگاه خود، سعی بر ساده‌‌سازی روند انتخاب دارد.

با این حال انتخاب بهترین گوشی تا 5 میلیون تومان کاملا به نیازهای شما برمی‌گردد؛ به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم که پیش از خرید گوشی، با مطالعه مقاله راهنمای خرید گوشی هوشمند تک تایمز با مؤلفه‌های این دسته از محصولات و چگونگی انتخاب بهترین گزینه باتوجه به نیاز‌های خود آشنا شوید.


انتخاب بهترین گوشی تا 5 میلیون تومان

محصولات متعددی در بازه قیمتی ۳ تا ۵ میلیون تومان در بازار کشورمان وجود دارند که این موضوع انتخاب بهترین مدل را کمی پیچیده و دشوار می‌کند. در وهله‌ی اول به معرفی بهترین گزینه‌های موجود در بازار می‌پردازیم و سپس از میان آن‌ها، برترین مدل‌ها را که از نظر تک تایمز ارزش خرید بیشتری در مقایسه با رقبای خود دارند، معرفی می‌کنیم.

 

ردمی نوت 8 پرو / Redmi Note 8 Pro

سری گوشی‌های «ردمی نوت» شیائومی را می‌توان محبوب‌ترین گوشی اقتصادی جهان دانست. هر سال، شیائومی چند میلیون دستگاه از این سری را به فروش می‌رساند. پس از موفقیت ردمی نوت 7 و ردمی نوت 7 پرو در کشورهای مختلف، شیائومی در نسل جدید این گوشی تغییرات زیادی اعمال کرد تا همچنان به موفقیت خود در بخش گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی ادامه دهد.

ردمی نوت 8 پرو دنباله‌روی ردمی نوت 7 پرو محسوب می‌شود که مشخصاتی کم‌وبیش مشابه گوشی رده‌بالایی را در قیمت محصولی میان‌رده ارائه می‌کند. اگر بخواهیم خیلی خلاصه در مورد مشخصات و قابلیت‌های این گوشی سخن بگوییم، بهتر است که از مهم‌ترین ویژگی آن، یعنی دوربین چهارگانه شروع کنیم. در بخش پشتی ردمی نوت 8 پرو چهار دوربین قرار دارد که دوربین اصلی به سنسوری ۶۴ مگاپیکسلی مجهز شده است. این دوربین در تمامی شرایط می‌تواند تصاویری باکیفیتی ثبت کند؛ سه دوربین دیگر نیز برای عکاسی واید، مایکرو و سنجش عمق جهت ایجاد جلوه‌ی موثرتر بوکه، تعبیه شده‌اند.

در سمت دیگر، نمایشگر عریض و باکیفیتی قرار دارد که روشنایی زیادی به همراه دارد. هر دو سمت گوشی توسط لایه‌هایی از شیشه‌های مستحکم نسل پنجم گوریلا گلس محافظت می‌شوند تا نگرانی خاصی از بابت مقاومت آن نداشته باشید.

باید به تعبیه ی تراشه‌ی جدید مدیاتک G90T هم اشاره کنیم که برخلاف محصولات پیشین این برند چینی، در عین مصرف انرژی اندک، توان پردازشی خوبی را به‌همراه دارد. باتری حجیم ۴۵۰۰ میلی‌آمپرساعتی نیز وظیفه‌ی تامین انرژی مورد نظر ردمی نوت ۸ پرو را برعهده دارد که در استفاده‌های عادی می‌توانید به‌راحتی با یک بار شارژ کامل تا دو روز از گوشی استفاده کنید.

همان‌طور که در بررسی شیائومی ردمی نوت 8 پرو گفتیم، برخلاف برچسب قیمت ۲۰۰ دلاری آن، ردمی نوت ۸ پرو هیچ شباهتی به یک گوشی ارزان ندارد.

 

شیائومی می 9 تی / Xiaomi Mi 9T

شیائومی Mi 9T که در برخی از کشورها به خصوص بازار چین با نام ردمی K20 عرضه شده است، یکی از شگفتی‌های دنیای گوشی‌های موبایل در سال‌های اخیر بود. این گوشی درحدی خوب است که به سختی می‌توانیم از برچسب «میان‌رده» برای توصیف آن استفاده کنیم.

از بحث زیبایی ظاهری بدنه و نمایشگر بدون بریدگی Mi 9T که بگذریم، به موارد دیگری مانند نمایشگر فوق‌العاده باکیفیت AMOLED می‌رسیم که در کنار روشنایی زیاد، از استاندارد HDR10 نیز برای نمایش جذاب‌تر رنگ‌ها پشتیبانی می‌کند.

از نظر قابلیت‌های عکاسی و فیلم‌برداری، باید بدانید که کاملا می‌توانید روی ماژول سه‌گانه‌ی دوربین پشتی و دوربین سلفی مخفی می ۹ تی برای ثبت مهم‌ترین لحظات زندگی خود حساب کنید. حتی در بخش فیلم‌برداری نیز به‌سختی متوجه تفاوت آن با رقبای گران‌قیمت و ۱۰۰۰ دلاری می‌شوید.

از لحاظ سخت‌افزاری هم شیائومی برای این گوشی سنگ تمام گذاشته است؛ Mi 9T از تراشه‌ی توانمند اسنپ‌دراگون ۷۳۰ بهره می‌برد تا اجرای اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها و گشت‌و‌گذار در محیط نرم‌افزاری گوشی کاملا روان و بدون هرگونه لگ باشد. همچنین باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی نیز شما را از شارژر در طول روز و حتی در کاربری‌های سنگین بی‌نیاز می‌کند.

اما جایی که رقابت با این گوشی را دشوار و تا حدودی غیرممکن می‌کند، قیمت آن است. شیائومی Mi 9T در دو مدل با ظرفیت‌های ۶۴ و ۱۲۸ گیگابایت به بازار عرضه شده است که هر دو ظرفیت را می‌توانید با قیمتی کمتر از 5 میلیون تومان تهیه کنید. برای اینکه با این گوشی دوست‌داشتنی بیشتر آشنا شوید، حتما بررسی شیائومی Mi 9T را در تک تایمز بخوانید.

می ۹ لایت / Mi 9 Lite

می 9 لایت یکی ارزان‌ترین مدل‌های سری می 9 شیائومی است، ولی اجازه ندهید که این برچسب «ارزان‌ترین» شما را در خرید این گوشی گمراه کند. می ۹ لایت بیشتر بخش‌های کلیدی پرچم‌دار این سری (می 9) را به‌همراه دارد. با این‌حال شیائومی با برخی تغییرات موفق به ارایه‌ی محصولی توانمند، زیبا و بسیار مقرون‌به‌صرفه شده است.

این مدل هم مشابه پرچم‌دار شیائومی از نمایشگری ۶٫۳۹ اینچی بسیار باکیفیت امولد بهره می‌برد که نسل پنجم شیشه‌ی گوریلا گلس نیز از آن در برابر خش و ضربه محافظت می‌کند. البته این شیشه در پشت گوشی هم تعبیه شده است تا بتوانید از زیبایی‌های بدنه بدون نیاز به قاب محافظ لذت ببرید.

در بخش پشت گوشی سه دوربین قرار دارد که دوربین اصلی به حسگر ۴۸ مگاپیکسلی مجهز شده است؛ شیائومی از این حسگر در بسیاری از محصولات محبوب و رده‌بالای دیگر خود اعم از می 9 و می 9T نیز بهره برده است. این دوربین می‌تواند در شرایط نوری مختلف، چه در روز و چه در شب، تصاویر خوبی ثبت کند.

در بررسی شیائومی می 9 لایت به این موضوع اشاره کردیم که شیائومی بار دیگر ثابت کرد که برای خرید دستگاهی با عملکرد رضایت‌بخش، لزوما به پرداخت هزینه‌های گزاف نیازی ندارید.

 

سامسونگ گلکسی ای 50 / Samsung Galaxy A50

اگر بگوییم که گلکسی A50 سامسونگ یکی از پرفروش‌ترین گوشی‌های سال اخیر بازار ایران است، اغراق نکرده‌ایم. برای آن دسته از کاربرانی که به برندهای چینی هنوز اعتماد ندارند یا استفاده از محصولات برند معتبری مانند سامسونگ را می‌پسندند، گلکسی A50 یکی از مناسب‌ترین و در عین حال، ارزان‌ترین گوشی‌های میان‌رده در بازار ایران است. دلایل زیادی هم برای خرید این گوشی وجود دارد.

پیش از هر چیز باید به نمایشگر جذاب ۶٫۴ اینچی گلکسی A50 اشاره کنیم که از پنل سوپرامولد بهره می‌برد و همان‌طور که از سامسونگ انتظار می‌رود، کیفیت تصویر بسیار خوبی دارد.

از طرف دیگر سامسونگ برای میان‌رده‌ی محبوب خود یکی از تراشه‌های اختصاصی سری اکسینوس را در نظر گرفته است که نه‌تنها قدرت کافی برای اجرای همه نوع اپلیکیشنی را دارد، بلکه در اجرای انواع بازی‌های موبایل نیز کاربران را ناامید نخواهید کرد.

در بررسی سامسونگ گلکسی A50 اعلام کردیم که باتوجه به رده قیمتی گوشی، نباید انتظار خیلی زیادی از دوربین سه‌گانه این گوشی داشته باشید. با وجود این، اگر نور محیط کافی باشد، تصاویر خوبی به ارمغان می‌آید.

گلکسی A50 به‌لطف قیمت مناسب خود، محصولی جذاب و بسیار محبوب است. در حال حاضر، گلکسی A50 سامسونگ یکی از ارزان‌تر گوشی‌های میان‌رده بازار محسوب می‌شود که حتی قیمتی مشابه به گوشی‌های اقتصادی دارد.

 

گلکسی ای ۵۰ اس

سامسونگ گلکسی A50s در حقیقت همان A50 است که بهبودهای جزئی ولی محسوسی را تجربه کرده و البته حدود ۱۰ درصد هم گران‌تر است.

انتخاب بین گلکسی A50 و A50s، کاملا به نیازتان برمی‌گردد. در فهرست بهترین گوشی‌های هوشمند تا 5 میلیون تومان، هر دو جزو ارزان‌ترین گزینه‌ها محسوب می‌شوند که تفاوت تنها به طراحی ظاهری و دوربین محدود می‌شود.

از نظر ظاهری، سامسونگ قاب پشت گلکسی A50s را به طراحی هندسی خاصی مزین کرده است تا جلوه‌ی زیباتری به آن ببخشد. این موضوع با اینکه تأثیری در کیفیت ساخت گوشی ندارد، ولی ظاهر پشت آن را به‌مراتب زیبا‌تر کرده است. البته اگر از قاب محافظ بهره می‌برید تفاوت ظاهری بین گلکسی A50 و A50s حس نخواهید کرد.

اما بخش مهم‌تر که فاکتور تعیین‌کننده به شمار می‌رود، دوربین‌های اصلی و سلفی است. در بخش پشتی گلکسی A50s سه دوربین قرار دارد که نمونه‌ی اصلی به حسگری ۴۸ مگاپیکسلی مجهز شده است. درحالی‌که دوربین اصلی گلکسی A50 از حسگری قدیمی‌تر با رزولوشن ۲۵ مگاپیکسل بهره می‌برد. در A50s دوربین اصلی با دو دوربین دیگر با حسگرهای ۸ و ۵ مگاپیکسلی برای عکاسی واید و تشخیص عمق میدان همراهی می‌شود.

در سمت دیگر گوشی و در بریدگی قطره‌ای شکلی که در بالای نمایشگر قرار دارد،‌ دوربین سلفی گلکسی A50s که از حسگری ۳۲ مگاپیکسلی استفاده می‌کند. این دوربین سلفی در مقایسه با نمونه‌ی به‌کار رفته در A50 با حسگر ۲۵ مگاپیکسلی، تصاویری شفاف‌تر و با جزئیات بیشتری ثبت می‌کند.

بنابراین انتخاب بین دو مدل گلکسی A50 و A50s به نوع استفاده شما از گوشی برمی‌گردد. اگر کیفیت عکاسی و به‌طور کلی، دوربین گوشی برایتان اهمیت زیادی دارد، به‌نظر می‌رسد که باید کمی بیشتر هزینه کنید و به‌جای گلکسی A50، مدل جدیدتر A50s را خریداری کنید.

 

سامسونگ گلکسی ای ۵۱ / samsung galaxy A51

اما حالت سومی هم در مورد سری A50 وجود دارد و آن هم افزایش حدودا یک میلیون تومانی بودجه است تا جدیدترین مدل معرفی شده در این سری را بخرید. گلکسی A51 نسل جدید سری میان‌رده‌های سامسونگ محسوب می‌شود که فقط چند ماه از معرفی آن می‌گذرد. سامسونگ سعی کرده است در A51 بخش‌های کلیدی مثل نمایشگر و دوربین را بهبود ببخشید تا توجیه کافی برای افزایش قیمت آن وجود داشته باشد.

این گوشی از نمایشگری ۶٫۵ اینچی سوپرامولد با بریدگی از نوع Infinity-O بهره می‌برد. در پشت گوشی هم به‌جای سه دوربین، از ماژول چهارگانه‌ی دوربین استفاده شده است که میزبان دوربین مخصوص عکاسی ماکرو است. به‌علاوه دوربین اولتراواید اکنون از حسگری ۱۲ مگاپیکسلی بهره می‌برد تا بتواند تصاویر عریض بهتری در مقایسه با A50 و A50s ثبت کند.

گلکسی A51 به‌صورت پیش‌فرض از جدیدترین نسخه از سیستم‌عامل اندروید یعنی اندروید ۱۰ بهره می‌برد؛ بنابراین گوشی به‌روزتری در مقایسه با برادران ارزان‌تر خود محسوب می‌شود. به‌علاوه احتمال اینکه به‌روزرسانی بعدی اندروید را نیز دریافت کند، بیشتر است.

به جز این موارد، تفاوت ویژه‌ای بین گلکسی A51 با مدل‌های A50 و A50s وجود ندارد. می‌توانید برای جزئیات بیشتر در مورد تفاوت‌های این سه گوشی، مقاله مقایسه گلکسی A51 با گلکسی A50s و گلکسی A50 و بررسی گلکسی A51 را در تک تایمز بخوانید.

 

گلکسی ای ۷۰ سامسونگ / Samsung Galaxy A70

سامسونگ گلکسی A70 در کنار گلکسی A50 یکی دیگر از گوشی‌های میان‌رده سامسونگ است که توانست به‌سرعت در میان کاربران به محبوبیت زیادی برسد و البته همانند A50، دلایل زیادی برای خرید گلکسی A70 در این بازه قیمتی وجود دارد.

گلکسی A70 سامسونگ را می‌توانیم گوشی هوشمندی رده‌بالا در کالبد محصولی میان‌رده بدانیم. این گوشی یکی از بزرگ‌ترین نمایشگرها را در بین رقبای خود در بازار دارد که به لطف پنل باکیفیت سوپرامولد و رزولوشن کافی، تجربه بصری لذت‌بخشی را به ارمغان می‌آورد.

همان‌طور که در بررسی سامسونگ گلکسی A70 گفتیم، این گوشی با اینکه مبلغ قابل‌توجهی گران‌تر از A50 است، ولی تقریبا هیچ‌کدام از ایرادات آن را ندارد. پردازنده‌‌ای قدرتمندی برای اجرای بازی‌های روز موبایل  در کنار ظرفیت باتری بیشتر جهت تغذیه‌ی نمایشگر بزرگ، بخشی از نقاط مثبت A70 به شمار می‌رود. دوربین سه‌گانه و دوربین سلفی گوشی هم می‌توانند لحظات مهم زندگی شما را با کیفیت خوبی ثبت کنند.

به‌طور خلاصه می‌بایست سامسونگ گلکسی A70 را یکی از کم‌نقص‌ترین گوشی‌های هوشمند در این بازه قیمتی دانست که بعید است پس از خرید آن، احساس پشیمانی کنید.

 

آنر ۹ ایکس / Honor 9x

پس از رونمایی از آنر 8X، این گوشی به‌شدت به یکی از پرفروش‌ترین محصولات بازار تبدیل شد. حالا یک سال بعد، نسل جدید با نام آنر 9X معرفی شده است که با طراحی مدرن و سخت‌افزاری توانمند‌تر در صدد تکرار موفقیت‌های مدل قبلی خود است.

آنر 9X یکی از آخرین محصولات مجموعه‌ی هواوی محسوب می‌شود که از سرویس‌های گوگل بهره می‌برد؛ بنابراین هیچ‌گونه نگرانی بابت نصب اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها و دسترسی به فروشگاه گوگل پلی نخواهید داشت.

آنر 9X مثل شیائومی Mi 9T از نمایشگری عریض ۶٫۵۹ اینچی بدون هیچ‌گونه بریدگی بهره می‌برد و دوربین سلفی به‌صورت پاپ‌آب از لبه‌ی بالایی گوشی خارج می‌شود. باتری ۴۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی این گوشی هم به شما کمک می‌کند تا حداقل یک روز کامل از این نمایشگر زیبا لذت ببرید.

متاسفانه مدل جهانی آنر 9X برخلاف نمونه‌ی مخصوص بازار چین، از پردازنده‌ی ضعیف‌تری بهره می‌برد، اما در عوض ۶ گیگابایت حافظه‌ی رم دارد تا بتوانید با خیال راحت به انجام امور سنگین چندوظیفگی و بدون نگرانی از محدودیت‌های سخت‌افزاری بپردازید.

آنر 9X سه دوربین روی قاب پشتی دارد که دوربین اصلی به حسگری ۴۸ مگاپیکسلی مجهز شده است. همان‌طور که در بررسی آنر 9X گفتیم، یکی از جذاب‌ترین موارد مربوط به این گوشی، قابلیت «عکاسی در شب» آن است که به‌لطف الگوریتم پیشرفته‌ی هواوی کمک می‌کند تا تصاویر بسیار خوبی در شب ثبت کند.

 

هواوی وای ۹ اس / Huawei Y9S

هنگام نگارش بررسی هواوی Y9s در تک تایمز پیش از هر چیز به این موضوع اشاره کردیم که برخلاف سایر مدل‌های سری Y9 که گوشی‌هایی اقتصادی و رده‌پایین محسوب می‌شوند، Y9s محصولی میان‌رده است که اتفاقا مشخصات فنی جذابی دارد.

مثل آنر 9X، این گوشی نیز از نمایشگری بزرگ و ۶٫۵۹ اینچی بهره می‌برد که در هر اینچ بیش از ۳۹۰ پیکسل به‌همراه دارد. دو لایه شیشه‌ی محافظ، بدنه فلزی سنگین و ۲۰۶ گرمی Y9s را در برگرفته‌اند و دوربین سلفی نیز مانند برخی محصولات رده‌بالا و گران، با مکانیزم جهنده در لبه بالای گوشی مخفی شده است.

شباهت‌های هواوی Y9s به آنر 9X به همین‌جا ختم نمی‌شود؛ گوشی میان‌رده هواوی هم به دوربین اصلی ۴۸ مگاپیسلی مجهز شده است که نمونه‌ی واید با حسگر ۸ مگاپیکسلی و دوربین تشخیص عمق ۲ مگاپیکسلی نیز آن را همراهی می‌کنند.

متاسفانه Y9s هم مثل آنر 9X قربانی مشکلات بین چین و آمریکا شده است و هواوی برای اینکه بتواند آن را با سرویس‌های گوگل وارد بازار کند، از اندروید ۹ استفاده کرده است. اما خوشبختانه هنوز می‌توانید از سرویس‌های گوگل در آن بهره ببرید.

هواوی Y9s هم یکی دیگر از گوشی‌های جذاب میان‌رده است که می‌توانید با قیمتی کمتر از ۴ میلیون تومان در بازار ایران تهیه کنید.

 

هواوی نوا ۵ تی / Huawei Nova 5T

برای کسانی که به‌دنبال بهترین گوشی تا 5 میلیون تومان هستند و در این بازه‌ی قیمتی محدودیت مالی چندانی ندارند، هواوی نوا 5T می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها باشد.

این گوشی یکی از معدود مدل‌های میان‌رده در بازار است که از تراشه‌ی مخصوص گوشی‌های هوشمند پرچم‌دار بهره می‌برد تا یکی از توانمند‌ترین گوشی‌های میان‌رده لقب بگیرد. در حقیقت اگر خودتان را یک «موبایل گیمر» می‌دانید، ولی نمی‌خواهید بیشتر از پنج میلیون تومان هزینه کنید، نوا 5T را در اولویت فهرست خود قرار دهید.

اما همان‌طور که در بررسی هواوی نوا 5T هم اشاره کردیم، صرف‌نظر از پردازنده سریع این گوشی، سایر مشخصات آن هم جذاب است؛ از کیفیت ساخت خوب گرفته تا دوربین‌های توانمند و از همه مهم‌تر، پشتیبانی از فناوری شارژ بی‌سیم که فقط در نیم ساعت می‌تواند گوشی را تا ۵۰ درصد شارژ کند.


پیشنهاد تک تایمز برای بهترین گوشی تا 5 میلیون تومان

در ادامه بخوانید:

۱۰ گوشی مناسب موجود در بازار ایران که قیمتی کمتر از پنج میلیون تومان دارند را معرفی کردیم، ولی همه این ۱۰ گوشی برچسب «پیشنهاد تک تایمز» را دریافت نمی‌کنند.

در ادامه پنج گوشی از این ۱۰ گوشی را که از دیدگاه تک تایمز عنوان بهترین گوشی تا ۵ میلیون تومان را می‌گیرند مشخص می‌کنیم:

از ۳ تا ۴ میلیون تومان

برای این بازه، تک تایمز دو گوشی سامسونگ گلکسی A50 و شیائومی ردمی نوت 8 پرو را پیشنهاد می‌کند. با اینکه محصولات بهتری از گلکسی A50 در بازار پیدا می‌شود، ولی از نظر فاکتور «ارزش خرید به قیمت»، گلکسی A50 هنوز هم بهترین است. در مورد شیائومی ردمی نوت 8 پرو که نیازی به توضیح نیست و این گوشی هوشمند از همه نظر محصولی کامل است که حتی می‌تواند با رقبای گران‌تر از خود نیز رقابت کند. اگر پردازنده‌ی توانمند‌تر و دوربین بهتر برایتان اهمیت دارد، به‌سراغ نماینده‌ی شیائومی بروید.

 

از ۴ تا ۵ میلیون تومان

در این بازه قیمتی بسته به اینکه چه نیازی از یک گوشی هوشمند دارید، از دیدگاه تک تایمز سه مدل شیائومی Mi 9T، سامسونگ گلکسی A70 و هواوی نوا 5T بهترین گوشی تا 5 میلیون تومان هستند. اگر به‌دنبال محصولی همه‌فن‌حریف هستید، پیشنهاد ما به شما، Mi 9T شیائومی است. اگر نمایشگر بزرگ و باکیفیت اصلی‌ترین اولویت خرید است، گلکسی A70 را انتخاب کنید. در نهایت، اگر اهل بازی هستید یا می‌خواهید سریع‌ترین گوشی در این بازه قیمتی را بخرید، هواوی نوا 5T بهترین انتخابتان خواهد بود.


در ادامه می‌توانید جدول مقایسه پنج گوشی منتخب تک تایمز را ببینید و باتوجه به نیازتان، مورد مناسب را انتخاب کنید:

نوع استفاده / نام گوشی ردمی نوت 8 پرو می 9 تی گلکسی A50 گلکسی A70 نوا 5 تی
مناسب عکاسی ☆★★★★ ☆★★★★ ☆☆☆★★ ☆☆★★★ ☆☆★★★
مناسب تماشای فیلم ☆☆★★★ ☆★★★★ ☆★★★★ ★★★★★ ☆☆★★★
تجربه‌ی مناسب بازی ☆☆★★★ ☆★★★★ ☆☆☆★★ ☆★★★★ ★★★★★
لذت از موسیقی ☆★★★★ ☆★★★★ ☆★★★★ ☆★★★★ ☆★★★★
وب گردی و شبکه‌های اجتماعی ☆★★★★ ★★★★★ ☆★★★★ ★★★★★ ★★★★★
طراحی و ارگونومی ☆★★★★ ☆★★★★ ☆★★★★ ☆★★★★ ☆★★★★
مناسب خاص پسندان ☆☆★★★ ★★★★★ ☆☆☆★★ ☆☆★★★ ★★★★★
قیمت ★★★★★ ☆★★★★ ★★★★★ ☆★★★★ ☆☆★★★

بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.
منبع