به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله تک تایمز ،
پس از شیوع کووید ۱۹ یا ویروس کورونا سفارشهای سرویس رستوران اسنپفود کاهش زیادی داشت. در روزهای اخیر، این روند تغییر کرده است. سفارشهای مشتریان از سرویس رستورانها روزبهروز در حال افزایش است و تاکنون افزایشی ۲۵ درصدی در تعداد سفارشهای این سرویس را شاهد بودهایم.
از این آمار میتوان اینگونه نتیجهگیری کرد که سفارش غذا چه بهصورت تلفنی و چه آنلاین افزایش پیدا کرده است.
یکی از دلایل این موضوع میتواند شروع به کار افراد از ۱۶ فروردین و پایان تعطیلات نوروزی باشد. با وجود اینکه خیلی از اصناف و شغلها همچنان تعطیل هستند، اما بخشی از کارمندان در شرکتهای خصوصی و برخی ادارات دولتی دوباره شروع به کار کردهاند.
از سوی دیگر، در حال حاضر، افراد دیدی شفافتر و دقیقتر نسبت به شرایط کنونی به دست آوردهاند و بهنظر میرسد این موضوع به کاهش ترس آنها منجر شده است؛ دیگر عاملی که در افزایش سفارشها تأثیرگذار بوده است.
اگر شما نیز با پایان تعطیلات نوروز به سرکار خود بازگشتهاید و میخواهید بهصورت تلفنی یا بهصورت آنلاین غذا سفارش دهید، لازم است بار دیگر نکات بهداشتی زیر را یادآوری نماییم. لطفا پس از دریافت سفارش، نکات بهداشتی زیر را جهت احتیاط بیشتر در نظر بگیرید:
از برندهای معتبر و رستورانهای مورد اعتماد خود سفارش دهید.
پس از دریافت سفارش، بسته را ضدعفونی کنید.
غذا را در ظرف شخصی خود سرو کنید.
پیش از مصرف، ترجیحا غذا را دوباره گرم کنید.
رعایت این نکات بهداشتی تنها جهت احتیاط بیشتر است؛ چرا که رستورانها نیز با رعایت موارد بهداشتی غذا را تهیه میکنند. علاوه بر این، گرم کردن غذا هرگونه احتمال ناچیز آلودگی را نیز از بین میبرد.
بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.