در رویداد سکوی پرتاب ۷میلیارد سرمایه برای ۳۰ استارتاپ موفق جمع‌آوری شد

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله تک تایمز ،

رویداد سکوی پرتاب با برگزاری رقابت بین ۶۰ تیم استارتاپی به پایان رسید و ۳۰ استارتاپ موفق در جذب سرمایه را برگزید.

به گزارش روابط عمومی 100استارت‌آپ، ۶۰ تیم استارتاپی ازمیان حدود ۷۰۰ طرح ارسال‌شده به این مجموعه انتخاب شدند. به‌گفته‌ی باسلی‌زاده، ۱۰۰ استارتاپ به‌دنبال تشکیل زیرساختی برای تیم‌های حاضر در مرحله‌ی بذری و پیش‌بذری است و به‌همین منظور، ۲۱۷ داوری را در یک روز رقم زد.

روابط عمومی 100استارت‌آپ با تأکید بر لزوم حرکت هماهنگ و متحد برای کمک به استارتاپ‌ها در شرایط اقتصادی کنونی می‌گوید، باید در داوری و همچنین سرمایه‌گذاری از ظرفیت مجموعه‌های مختلف استفاده شود؛ او اذعان می‌کند که صندوق سرمایه‌گذاری مجموعه نیز با حضور ۶ موسسه با عناوین بنیاد برکت، شناسا، صندوق پژوهش و فناوری پرشین داروی البرز، صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی استان خراسان رضوی، صندوق پژوهش و فناوری استان یزد و صندوق پژوهش و فناوری غیردولتی گیلان درحال فعالیت است. باسلی‌زاده اشاره می‌کند که این مجموعه‌ها می‌توانستند روی استارتاپ‌های خاص نیز سرمایه‌گذاری کنند. حال ۷۰۰ میلیون تومان روی استارتاپ‌های منتخب رویداد سکوی پرتاب ازسوی داوران سرمایه‌گذاری شده است.

باسلی‌زاده درمورد شرایط راهبری تیم‌های استارتاپی، به علاقه‌مندی داوران در بخش‌های مختلف اشاره می‌کند:

  • رضا کلانتری‌نژاد تیم‌های بوتیک و دروا
  • حسین اسلامی تیم‌های بوتیک و سمف کیدز
  • شتابدهنده همتک تیم بهزی
  • خانه نوآوری تیم‌های حامی باش
  • وی لرنو
  • اسپیکا، نورولند و سه کنج
  • شتابدهنده نیک استارتر تیم اسپو
  • مجید اسماعیل خانیان تیم اکسایتک 

ازجمله مسئولان دولتی حاضر در مرحله‌ی داوری نهایی رویداد سکوی پرتاب می‌توان به امیر ناظمی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان فناوری اطلاعات، مشکات اسدی، مشاور زنان معاون وزیر ارتباطات، سیاوش ملکی‌فر، معاون توسعه صندوق نوآوری و شکوفایی و علی ناظمی، معاون سرمایه‌گذاری صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد. باسلی‌زاده ابراز خرسندی می‌کند که با همکاری این نهادها، مساعدت‌های خوبی برای تیم‌های موفق در داوری درنظر گرفته شده است و به‌زودی درمورد آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به‌گفته‌ی روابط عمومی 100استارت‌آپ، تیم‌های حاضر در رویداد سکوی پرتاب، پس از این، اولین نوبت جذب سرمایه را دریافت می‌کنند و به فرایند شتابدهی وارد می‌شوند؛ این شتابدهی با معرفی استارتاپ‌ها به شتابدهنده‌ی همکار صورت می‌گیرد. به‌اذعان باسلی‌زاده، 100استارت‌آپ آمادگی همکاری با شتابدهنده‌های مختلف را دارد و در حال حاضر نیز با چند شتابدهنده در تهران و شهرستان‌های دیگر کشور درحال همکاری است.

بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.
منبع خبر