روش حذف کانال یا حساب کاربری در یوتیوب و گوگل

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله تک تایمز

رسانه تک تایمز – شبکه اجتماعی یوتیوب یکی از بزرگ‌ترین سرویس‌های به اشتراک گذاری ویدیو است که کاربران زیادی را در سراسر دنیا به خود جلب کرده است. اما در برخی از موقعیت‌ها ممکن است کاربری بخواهد حساب کاربری یوتیوب خود یا کانالی را که در این شبکه اجتماعی ایجاد کرده‌ است پاک کند. در این مطلب به شما یاد می‌دهیم که چگونه این کار را باید انجام دهید.

منظور از کانال یوتیوب چیست؟

قبل از اینکه بخواهیم روش پاک کردن حساب کاربری و کانال یوتیوب را آموزش دهیم باید بدانید که منظور از کانال در شبکه اجتماعی یوتیوب چیست؟ در شبکه اجتماعی یوتیوب حساب کاربری و کانال یوتیوب به یک معنی هستند. اما به طور کلی منظور ما از کانال در واقع ویدیوهایی است که در حساب کاربری خود منتشر کرده‌اید. اما حساب کاربری بیشتر در زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که شما برای ویدیوها و محتواهای منتشر شده توسط افراد دیگر کامنت قرار می‌دهید.

به هر حال در این مطلب حذف کردن کانال یوتیوب با حذف کردن حساب کاربری یکسان است و تفاوتی ندارد.

مخفی کردن موقتی کانال یوتیوب

خوشبختانه در شبکه اجتماعی یوتیوب امکان مخفی کردن محتواهای آپلود شده در اختیار کاربران قرار داده شده است. البته شما می‌توانید هر زمان که مایل بودید حساب کاربری یا کانال خود در یوتیوب را فعال کنید. با روشی که در ادامه توضیح داده می‌شود شما می‌توانید ویدیوها و پلی لیست خود را از دید کاربران یا فالوورهای خود مخفی کنید. البته نکته‌ای که در این زمینه باید به آن توجه کنید این است ک با این کار کانال شما مخفی نمی‌شود و فقط محتوای آن مخفی می‌شود.

البته در برخی از موارد هم مشاهده شده است که با این روش برخی از ویدیوها به صورت دائمی حذف شده‌اند. برای مخفی کردن موقتی ویدیوها مراحل زیر را طی کنید:

در شبکه اجتماعی یوتیوب روی آیکون مربوط به پروفایل که در سمت راست بالای صفحه قرار دارد تک تایمز کنید.  گزینه Setting را انتخاب کنید. روی گزینه Advanced Setting از منوی سمت چپ تک تایمز کنید. سپس گزینه Delete channel را انتخاب کنید. در نهایت رمز عبور حساب کاربری گوگل خود را وارد کنید و روی دکمه Next تک تایمز کنید. گزینه I want to Hide my Conent را انتخاب کنید. همه چک باکس‌ها را فعال کنید.

حساب کاربری در یوتیوب و گوگل

سپس روی گزینه Hide my Content تک تایمز کنید.

حذف دائمی کانال در یوتیوب

شما می‌توانید کانال یوتیوب خود را به صورت دائمی حذف کنید. اگر از این روش برای حذف کانال یوتیوب خود استفاده کنید امکان برگرداندن آن برای شما وجود نخواهد داشت. با استفاده از این روش همه کامنت‌ها، ویدیوها، پلی لیست و حتی تاریخچه مربوط به ویدیوهایی که مشاهده کرده‌اید پاک می‌شوند. همچنین با استفاده از این روش کانال شما از فهرست جستجو در یوتیوب نیز حذف می‌شود. به طور کلی همه داده‌ها و اطلاعات مربوط به کانال شما در یوتیوب حذف خواهد شد.

برای پاک کردن کانال یوتیوب به این روش ابتدا روی آیکون پروفایل خود در گوشه سمت راست بالای صفحه تک تایمز کنید. از منوی باز شده روی گزینه Setting تک تایمز کنید و سپس گزینه Advance Setting را از منوی سمت چپ انتخاب کنید. روی گزینه Delete Channel تک تایمز کنید.

حساب کاربری در یوتیوب و گوگل

رمز عبور حساب کاربری گوگل خود را وارد کنید و سپس روی دکمه Next تک تایمز کنید. در صفحه بعدی که باز می‌شود روش گزینه I want to permanently delete my content را انتخاب کنید. همه چک باکس‌ها را انتخاب کنید و سپس روی گزینه Delete my Content تک تایمز کنید. برای اینکه روند پاک شدن حساب کاربری شما به طور کامل انجام شود ممکن است کمی زمان نیاز باشد.

پاک کردن حساب کاربری گوگل

گوگل صاحب شبکه اجتماعی یوتیوب است و این به معنی است که حساب کاربری شما در گوگل به نوعی به حساب کاربری شما در گوگل مربوط است. در حالی که شما می‌توانید حساب کاربری خود رد شبکه اجتماعی یوتیوب را حذف کنید و همچنان حساب کاربری خود در گوگل را فعال نگه دارید اما در صورت حذف حساب کاربری گوگل خود امکان اینکه حساب کاربری شما در یوتیوب فعال باقی بماند وجود ندارد.

برای پاک کردن حساب کاربری خود در گوگل باید حتماً این نکته را مدنظر داشته باشید که با پاک کردن این حساب کاربری همه حساب کاربری شما که با آن ایجاد شده مثل حساب کاربری یوتیوب و سرویس‌های گوگل از جمله جی‌میل حذف خواهد شد. برای حذف حساب کاربری گوگل خود به ترتیب مراحل زیر را طی کنید:

ابتدا در صفحه اصلی گوگل روی آیکون پروفایل خود که در بالای صفحه گوشه سمت راست قرار دارد تک تایمز کنید. روی گزینه Manage your Google Account تک تایمز کنید. سپس از منوی سمت چپ صفحه روی گزینه Data & Personalization تک تایمز کنید. روی گزینه Delete a service or your account تک تایمز کنید.

حساب کاربری در یوتیوب و گوگل

از صفحه باز شده روی گزینه Delete your account تک تایمز کنید. رمز عبور مربوط به حساب کاربری گوگل خود را وارد کنید و سپس گزینه Next را انتخاب کنید. در صورتی که بخواهید یک نسخه پشتیبان از داده‌های خود بر روی حساب کاربری گوگل خود ایجاد کنید، روی گزینه download your data  تک تایمز کنید. چک باکس‌ها را فعال کنید و سپس گزینه Delete Account تک تایمز کنید.

 

بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار تکنولوژی مراجعه کنید.
منبع خبر

نوشته های مشابه

بستن