با کیفیت ترین رستوران های استانبول برای کباب خوری

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله تک تایمز ،

صرف غذا در رستوران های ترکیه یکی از جذاب‌ترین بخش‌های سفر به ترکیه است. در این مقاله به معرفی بهترین کباب های ترک در رستوران های استانبول می‌پردازیم.

محتوای اصلی این مطلب متعلق به سایت کجارو بوده و بخشی از آن در تک تایمز بازنشر شده است.

کباب یکی از اصلی‌ترین غذاهای محلی ترکیه است و وقتی حرف از غذای ترک به میان می‌آید، شاید اولین چیزی که به ذهن برسد، کباب باشد. تعجبی ندارد که کسانی که به این کشور سفر می‌کنند، بخواهند طعم لذیذترین کباب‌های این کشور را بچشند. استانبول رستوران خوب و باسابقه کم ندارد؛ به همین دلیل شاید انتخاب برای شما کمی دشوار باشد. در این مقاله چند رستوران خوب استانبول را که کباب‌های فوق‌العاده‌ای دارند، معرفی می‌کنیم تا در تور استانبول، حتما حداقل یکی از آن‌ها را در برنامه سفرتان بگنجانید و طعم ناب کباب ترک را بچشید.

اگر شما هم شکمو هستید و می‌خواهید در خود استانبول طعم ناب کباب‌های ترک را امتحان کنید، برای انتخاب انواع تور ترکیه و تور استانبول، می‌توانید به کمک کجارو قیمت تورهای آژانس‌های همکار را مشاهده و مقایسه کنید؛ ما این امکان را فراهم کرده‌ایم تا بتوانید به‌راحتی و در کمترین زمان، سفرتان را ارزان‌تر از همه‌جا برنامه‌ریزی کنید. 

رستوران ترک حمدی

رستوران ترک احمدی کجارو

رستوران حمدی (Hamdi) مشرف بر میدان امینونو و خلیج شاخ طلایی است؛ این رستوران در طبقه ششم یک ساختمان قرار دارد و در گشت‌و‌گذار در منطقه سلطان احمد حتما تابلوی بزرگ رستوران را خواهید دید که مقابل ساختمان نصب شده است. علاوه‌بر زیبایی بصری، غذای رستوران حمدی واقعا فوق‌العاده است و هر نوع کبابی که اینجا سفارش دهید، چه کباب بیتی (گوشت کبابی روی سیخ) و چه کباب علی نازیک (کبابی که با پوره بادمجان سرو می‌شود)، به روش کاملا سنتی طبخ خواهد شد و طعم بسیار لذیذی دارد.

اگر دوست دارید به این رستوران بروید، حتما باید از قبل میز رزرو کنید؛ به شما پیشنهاد می‌کنیم یکی از میزهای مقابل پنجره را انتخاب کنید که حین خوردن غذا، از تماشای چشم‌انداز زیبا بر خلیج شاخ طلایی لذت ببرید.

رستوران بیتی

رستوران بیتی

منبع عکس: وب‌سایت beyti

بیتی یک رستوران کلاسیک است که در سال ۱۹۴۵ توسط پدر صاحب فعلی رستوران افتتاح شده است

بیتی (Beyti) یک رستوران کلاسیک است که در سال ۱۹۴۵ توسط پدر صاحب فعلی رستوران افتتاح شده است. از آن زمان تاکنون رستوران تغییرات زیادی داشته است، چون طعم ناب غذاهای آن باعث شده است که یک کسب‌و‌کار کوچک خانوادگی با چند میز، به رستوران ۲ طبقه با دکوراسیون زیبا با ترکیب مدرنیته و معماری دوران عثمانی تبدیل شود. با وجود این طعم کباب‌های رستوران به خوشمزگی قدیم است. علاوه‌بر این، به منوی رستوران بیتی برخی غذاهای ملل نیز اضافه شده و شما گزینه‌های متنوعی برای انتخاب دارید. چه دل‌تان کباب بیتی بخواهد یا استیک، منوی رستوران بیتی شما را راضی از این رستوران بدرقه خواهد کرد. 

رستوران زبیر 

رستوران زیبر کجارو

منبع عکس: وب‌سایت meyhankoli

رستوران زبیر (Zubeyir) یکی از پرطرفدارترین رستوران‌های عرضه کباب در میدان تکسیم است

رستوران زبیر (Zubeyir) یکی از پرطرفدارترین رستوران‌های عرضه کباب در میدان تکسیم است که به‌خاطر اجاق‌هایی که سر میز مشتری قرار دارد (و کباب درست مقابل چشم خود مشتریان طبخ و به سرعت سرو می‌شود) شهرت دارد. اینجا بیشتر شبیه به اتاق نشیمن دنج است تا یک رستوران. رستوران زبیر ۳ طبقه است و فقط با میزهای چوبی دکور شده است و در اطراف آن مکالمات سرزنده و پرانرژی جریان دارد. می‌توانید با گروه بزرگی از دوستان‌تان به این رستوران بروید و کباب بره به همراه سالاد gavurdag (سالادی که از پیاز و گوجه ‌فرنگی خردشده تهیه می‌شود)، سفارش دهید. 

رستوران چیا 

رستوران چیا استانبول

منبع عکس: وب‌سایت istanbulclues

در این رستوران بیش از ۳۰ نوع کباب طبخ می‌شود

رستوران چیا (Ciya Kebap) یکی از محبوب‌ترین رستوران‌ها در بخش آسیایی استانبول است که نه‌تنها به‌خاطر غذاهایش مشهور است که نشان‌دهنده تنوع غذایی منطقه آناتولی هستند، بلکه کباب‌های فوق‌العاده آن نیز شهرت زیادی دارد. رستوران چیا دو شعبه دارد که هر دو در یک خیابان و روبه‌روی هم قرار گرفته‌اند و هر دو غذاهایی با کیفیت خوب عرضه می‌کنند. اینجا می‌توانید هم از منوی روزانه که بیشتر شبیه منوی کافه است، سفارش دهید و هم از منوی اصلی که تنوع غذایی بسیار گسترده‌ای دارد.

تنوع کباب‌های رستوران چیا بسیار منحصربه‌فرد است، از کباب پیاز (کبابی که با پیاز و سس انار طبخ می‌شود) تا کباب چیا (کبابی که در خمیر نازک قرار می‌گیرد و با گردو، ماست، پنیر کاشار، سماق، نعناع و جعفری سرو می‌شود). در این رستوران بیش از ۳۰ نوع کباب طبخ می‌شود و شما گزینه‌های متنوعی پیش رو دارید.

رستوران دولی 

رستوران دولی استانبول

منبع عکس‌: وب‌سایت aysegulconboy

این رستوران ادعا می‌کند فیستیکلی کباب (کباب با پسته) را خودش ابداع و طبخ کرده است

رستوران دولی (Develi) یکی دیگر از رستوران‌های استانبول است که کباب ترک خوشمزه عرضه می‌کند. این رستوران در سال ۱۹۱۲ افتتاح شده و غذاهای بسیار لذیذی عرضه می‌کند، مثل ایشلی کوفته (کوفته‌هایی از بلغور که داخل آن را با گوشت چرخ‌کرده پر می‌کنند)، لاهمعجون (نان نازک و تردی که روی آن گوشت چرخ‌کرده و ادویه می‌زنند) و فیستیکلی کباب (کباب با پسته) که بسیار پرطرفدار است و این رستوران ادعا می‌کند خودش آن را ابداع کرده است. برای دسر هم می‌توانید از باقلواهای فوق‌العاده دولی نوش جان کنید، چون این رستوران در استانبول به‌خاطر باقلواهایش هم شهرت دارد. 

از آنجایی که استانبول یک شهر بزرگ توریستی است، طبیعی است که رستوران‌های زیادی داشته باشد که برخی از آن‌ها فقط برای جیب مسافران کیسه دوخته‌اند و غذاهایشان کیفیت خوبی ندارد. به همین دلیل بهتر است برای شکم‌گردی در این شهر ابتدا بهترین رستوران‌های آن را بشناسید تا تجربه‌ی خوبی از سفر به ترکیه داشته باشید. شما می‌توانید فهرست کاملی از رستوران های استانبول را در کجارو مشاهده کنید و به اطلاعاتی مثل موقعیت مکان روی نقشه، آدرس دقیق و تصاویر آن‌ها دسترسی داشته باشید.

بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.
منبع