به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله تک تایمز ،
در سفر به استانبول شاهد افرادی در خیابان هستید که خوراکیهای خوشمزه همراهبا قیمت مناسب میفروشند. بهترین غذاهای خیابانی که در سفرتان باید امتحان کنید کداماند؟
محتوای اصلی این مطلب متعلق به سایت کجارو بوده و بخشی از آن در تک تایمز بازنشر شده است.
وقتی در استانبول هستید، خیلی زود متوجه تعداد زیادی از فروشندگان دورهگرد میشوید که در محلههای شهر انواع غذاهای خوشمزه خیابانی را میفروشند؛ از نان سیمیت گرفته تا ساندویچ ماهی در تنگه بسفر. این شهر خوراکیها و غذاهای خیابانی زیادی دارد که میتوانید در تور استانبول نوش جان کنید، حتی شبها که اکثر رستورانها بسته است.
اگر میخواهید مسافر این شهر شوید، ما به شما در انتخاب بهترین تور کمک میکنیم؛ برای انتخاب تورهای ترکیه و تورهای استانبول، میتوانید به کمک کجارو تورهای آژانسهای همکار را مشاهده و قیمت آنها را مقایسه کنید؛ ما این امکان را فراهم کردهایم تا بتوانید بهراحتی و در کمترین زمان، سفرتان را ارزانتر از همه جا برنامهریزی کنید.
سیمیت، چاتال و آچما
یکی از محبوبترین غذاهای خیابانی استانبول و قطعا یکی از سریعترین صبحانههایی که در دسترس ساکنان شهر قرار دارد، نان سیمیت است که در هر گوشه از شهر میتوانید پیدا کنید. سیمیت نان گرد تردی است که روی آن کنجد میپاشند؛ چاتال هم شیرینی نرم و خوشمزه است؛ آچما هم به نان نسبتا شیرین میگویند.
شما میتوانید روی سیمیت پنیر خامهای یا نوتلا بزنید؛ اگر از فروشندگان هم درخواست کنید، حتما این کار را برایتان انجام میدهند. بعضی از این فروشندگان سیمیتها را در بستهبندیهایی حاوی پنیر، گوجه فرنگی، زیتون و خیار آماده کردهاند و به مشتریان عرضه میکنند. فراموش نکنید که سیمیت با یک فنجان چای داغ میچسبد!
ایچلی کوفته
کوفته ایچلی با گوشت چرخ کرده و جعفری پر میشود
رستوران Sabirtasi بهترین ایچلی کوفتههای استانبول را عرضه میکند. این کوفته با گوشت چرخ کرده و جعفری پر میشود. اگر دوست ندارید به داخل رستوران بروید، فروشنده این رستوران همیشه در خیابان استقلال است تا ایچلی کوفتههای بیرونبر را به مشتریان ارائه دهد. این غذا هر روز در این رستوران تهیه میشود و طعم بسیار خوشمزهای دارد. یکی دیگر از بهترین غذاهای رستوران Sabirtasi، چی بورک است که نان نازکی است که داخل آن را با گوشت چرخ کرده پر میکنند.
میدیه دولماسی
میدیه دولماسی یکی دیگر از غذاهای خیابانی دریایی استانبول است. فروشندگان قبل از سرو این دلمه آب یک عدد لیمو را روی آن میریزند و به مشتریان عرضه میکنند. شما میتوانید در هر وعده، تعداد زیادی از این دلمهها را نوش جان کنید، پس هر زمانیکه سیر شدید، به فروشنده بگویید که دیگر برایتان دلمه سرو نکند. میدیه دولماسی در سراسر این شهر پیدا میشود و معمولا اواخر شب میتوانید فروشندگان این غذای خیابانی را در خیابانها ببینید.
کوکورچ (Kokorec)
کوکورچ یک غذای کاملا چرب و پرادویه است
کوکورچ به رودهی کبابی و طعمدار شدهی گوسفند میگویند که شاید در ابتدا غذای خوشمزه و جالبی به نظر نرسد. اما این غذا یکی از پرطرفدارترین غذاهای خیابانی استانبول است. کوکورچ را روی سیخهای گردان میپزند و سپس به قطعات کوچکتر خرد میکنند و پس از ادویهدار کردن، داخل نان ساندویچ میریزند. توجه داشته باشید که کوکورچ یک غذای کاملا چرب و پرادویه است.
شاید بعضی از افراد دوست نداشته باشند در خیابان چیزی بخورند و ترجیح میدهند در فضای دنجی بنشینند و با آرامش خیال از طعم غذای خود لذت ببرند. از آنجایی که استانبول یک شهر بزرگ توریستی است، طبیعی است که رستورانهای زیادی داشته باشد. به همین دلیل بهتر است برای شکمگردی در این شهر ابتدا بهترین رستورانهای آن را بشناسید تا تجربه خوبی از سفر به ترکیه داشته باشید. شما میتوانید فهرست کاملی از رستوران های استانبول را در کجارو مشاهده کنید و به اطلاعاتی مثل موقعیت مکان روی نقشه، آدرس دقیق و تصاویر آنها دسترسی داشته باشید.
بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.
ارسال پاسخ