تک تایمز : با کار در حوزه سرکه زندگیم متحول شد

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله تک تایمز ،

—————- رپرتاژ آگهی —————–

بهتر است بدانید کار کردن و کسب درآمد از یک منبع، صرفا کفاف خورد و خوراک شما را خواهد داد. این روند به ثروتمند شدن شما ختم نخواهد شد! من نیز در کنار شغلی که داشتم در زمینه سرکه نیز شروع به فعالیت کردم و خوشبختانه امروز به درامد مد نظر رسیدم.

 

سرکه




یکی از محصولاتی که علاوه ‌بر مصارف خوراکی به عنوان محلول ضدعفونی کننده و برای تمیز کردن سطوح هم استفاده دارد سرکه سفید می ‌باشد هم بصورت صنعتی تولید می شود و هم بصورت خانگی تولید می شود.

استفاده از سرکه از به سالهای خیلی دور برمی ‌گردد که مردم بابل در حدود سه هزار سال قبل ‌از میلاد از میوه‌ های انجیر و خرما تولید می ‌کردند و در غذاهای مختلف استفاده می ‌نمودند.

در حال حاضر سرکه در انواع مختلفی تولید می ‌شود که هر کدام از آنها دارای خواص خاص خود و کاربردهای ویژه ای هستند. بطور کلی سرکه دارای خواص اسیدی است و از طریق فرایند تخمیر ایجاد می‌ شود. از میوه ‌های مختلفی مثل سیب، خرما، انگور و غیره می ‌توان سرکه تولید کرد.

 

سرکه انگور




بیماری کبد چرب در سطح دنیا در حال افزایش است و تبدیل به یک نگرانی سلامت شده استکه سرکه انگور در بهبود این امر کمک خواهد کرد، جامعه نیاز به اطلاعاتی دارد که در شناسایی و درمان این بیماری از آنها استفاده کنند.

در دنیای پزشکی چهار شاخش برای شناسایی این بیماری وجود دارد، آنها عبارتند از اسپارتات آمینو ترانسفراز، الکالین فسفاتاز، الانین آمینو ترانسفراز و گاما گلوتامیل ترانسفراز.

دو مورد از این لیست در بین بیماریهای کبدی بیشتر از بقیه به چشم می خورند و نشان دهنده ی بیماری کبدی غیر الکلی (در انگلیسی: NAFLD) می باشند، بیماری کبدی غیر الکلی، سرعت رشد زیادی دارد و دارد در سراسر دنیا مردم را به این بیماری مزمن آلوده می کند.

مطالعه های زیادی درباره نقش مواد غذایی و مکملهای غذایی به دنبال اثرات آنها در سوی درمان یا پیشگیری از ابتلا به این نوع بیماریها شده است و پژوهشگران در تلاش اند تا اثرات مثبت آنها را بر روی آنزیمهای کبدی پیدا کنند و آنها را به دارو تبدیل کنند.

 



سرکه بالزامیک


توجه داشته باشید سرکه‌ های معمولی و سرکه بالزامیک علاوه‌ بر داشتن آنتی‌ بیوتیک طبیعی، اسید های آمنه بیولوژیک نیز دارند در صورتی‌ که در سرکه های مصنوعی این ماده وجود ندارد. سرکه طبیعی سرکه عسل و به متابولیسم بدن نظارت داشته و وظیفه زیاد کردن ترشح بزاق را بر عهده دارد و از طرفی ترشح بزاق مقدار بسیار زیادی مواد پروتئینی با خود به ‌همراه دارد که کمک می‌ کند تا غذا بهتر هضم شود و هم چنین ترکیب سرکه و بزاق دهان باعث می ‌شود که دندانها در برابر فساد ایمن شده و دیرتر این اتفاق بیفتد.

سرکه در واقع محرک بدن به شمار رفته و برای بسیاری از داروها مانند یک آتروبینف ضد تریاک محسوب می شود. در گذشته‌ های دور سرکه را یکی از عوامل بروز سرطان می دانستند ولی امروزه با گذشت زمان و با آگاهی از ترکیبات تشکیل دهنده سرکه را محرک اصلی مبارزه بدن با عوامل به وجود آورنده سرطان مثل کانسروژن می دانند.

 

بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.

درباره ی امیر

مطلب پیشنهادی

تک تایمز : ژاپن و امارات پیشگام رسیدن به ماه؛ شرکت‌های خصوصی برای فتح قمر زمین مسابقه می‌دهند

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله تک تایمز ، یک فضاپیمای قمری ساخته‌شده …