تک تایمز : نکته ای که در کسب ثروت از طریق سرکه کمکم کرد

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله تک تایمز ،

—————- رپرتاژ آگهی —————–

امروز می خواهم نکته ای که باعث شد بنده در توید و عرضه انواع سرکه موفق شوم را برای شما نیز بگویم، در واقع نکته ای که باعث شد این اتفاق بیوفتد اهمیت بنده به کیفیت محصول تولید شده ام بود و به همین خاطر همیشه از مواد اولیه تازه، درجه یک و ارگانیک استفاده می کردم و همین امر باعث افزایش مشتری ها و کسب ثروتم شد.

 

سرکه زاوش قزوین




سرکه زاوش قزوین در نوع سنتی و صنعتی در بازار وجود دارد.

نوع سنتی بزرگ آن به دلیل ارگانیک بودن بسیار مورد توجه قرار گرفته است.

در تهیه سرکه سنتی هیچ ماده ی افزودنی و مضری وجود ندارد.

شرکت های تولیدی زیادی در این زمینه فعالیت می کنند.

تنوع برند و ظرف های زیادی از این محصول در فروشگاه ها وجود دارد.

پس از تولید سرکه قرمز آن را در بطری های استاندار و بهداشتی بسته بندی می کنند.

سرکه قرمز دارای حجم های مختلفی از جمله یک لیتری، دو لیتری، سه لیتری و … است.

 

سرکه بالزامیک ایتالیایی




از مشخصات سرکه بالزامیک ایتالیایی این است که می توان در همه جا یعنی انواع سالاد، سس و در غذا های مختلف استفاده نمود.

برند ویلا گریملی سرکه بالزامیک خود را در حجم های مختلف مانند ۵۰۰، ۴۰۰، ۲۰۰ میلی لیتر عرضه می کند.

این نوع سرکه دارای ارزش بالایی می باشد و در تولید آن هیچگونه چربی و اسیدی به کار برده نشده است.

از ویژیگی هایی که در این محصول دارد این است دارای خاصیت ضد سرطانی می باشد و شما می توانید با استفاده این محصول سیستم ایمنی خود را تقویت کنید.

در زمان خرید سرکه بالزامیک ویلا گریملی باید به نکات زیر توجه کنید:

اگر این نوع سرکه کیفیت لازم را دارا نباشد باعث می شود زمان استفاده دچار مسمومیت شوید.

سرکه بالزامیک بهداشتی می باشد و همچنین به روی آن استاندارد بودن آن را می توانید مشاهده کنید.

 



سرکه انگور صنعتی




برای عرضه سرکه انگور صنعتی ۴ لیتری در بازار از بتری یا گالن های ۴ لیتری استفاده می شود.

سرکه نوعی محصول اسیدی است که با فرایند تخمیر توسط باکتری اسید سیتریک تشکیل می شود.

گفته می شود که بین ۵ الی ۲۰ درصد حجم سرکه را اسید سیتریک تشکیل می دهد.

برای تهیه سرکه طبیعی از میوه های دارای کربوهیدرات مانند خرما، انگور، سیب، توت و استفاده کرده و به آنها فرصت تخمیری شدن می دهند.

فرآیند تخمیری شدن سرکه ممکن است حتی چند سال به طول بیانجامد.

برای سرعت بخشیدن به فرآیند تخمیری شدن سرکه می توان به آن مقداری مخمر اضافه کرد.

اما معمولا سرکه ها با سن بیشتر از ارزش بالاتری برخوردار بوده و محبوب تر است.

 




 

بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.

درباره ی امیر

مطلب پیشنهادی

ناتینگ فون ۲ «پریمیوم‌تر» از ناتینگ فون ۱ خواهد بود

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله عصر اطلاعات ، کارل پی، بنیان‌گذار و …