فواید مصرف کلم پیچ در بارداری

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله عصر اطلاعات ،

—————- رپرتاژ آگهی —————–

خوردن کلم پیچ در دوران بارداری یک گزینه عالی برای مادران باردار است زیرا سبزیجات برگ سبز سرشار از تمام مواد مغذی است که برای کودک در حال رشد شما مناسب است. قیمت کلم صادراتی به گونه ای می باشد که می توان آن را بدون دغدغه مالی تهیه کرد.

 کلم پیچ ویتامین ها و مواد معدنی زیادی از جمله ویتامین های A و C فراوان، کلسیم و آهن را تامین می کند.

به دلیل این که گیاه کلم برگ یک منبع غنی از فولات و یا اسید فولیک است، به سلامت DNA جنین داخل رحم مادر کمک می کند. در واقع، می توان ادعا کرد که مصرف گیاه کلم برگ در طی دوران بارداری برای سلامتی خود مادر و جنین او حیاتی است. کلم را بشویید‌، بجوشانید‌. در طول بارداری از خوردن شکل خام آن خودداری کنید.

خوردن کلم در دوران بارداری بی خطر است زیرا سرشار از مواد مغذی است و فواید بسیاری برای سلامتی را به همراه دارد کلم پخته شده همیشه از برگهای کلم خام ایمن تر است زیرا خطر ابتلا به بیماری های ناشی از غذا را به حداقل می رساند.

 

درمان قطعی سرطان سینه با کلم پیچ




مصرف کلم پیچ با کاهش خطر سرطان سینه مرتبط است. مشخص شده است که اجزای کلم پیچ بیان گیرنده های هورمونی را کاهش می دهند، آپوپتوز را تقویت می کنند، پیشرفت چرخه سلولی را سرکوب می کنند و رگزایی سلول های سرطان سینه انسان را مهار می کنند. فروش کلم پیچ صادراتی به همین دلیل با استقبال فراوانی مواجه شده است.

کلم پیچ می توانند به عنوان آنتی اکسیدان عمل کرده و دفاع آنتی اکسیدانی بدن را تقویت کنند. این دفاع ها به جلوگیری از آسیب رادیکال های آزاد به DNA که می تواند منجر به سرطان شود، کمک می کند. ویتامین C موجود در کلم پیچ نیز یک آنتی اکسیدان قوی است و به جلوگیری از تشکیل مواد سرطان زا کمک می کند.

 



با کلم پیچ آرتروز را از پا در بباورید




کلم یکی از سبزیجات پرخاصیتی است که برای درمان بسیاری از بیماری ها و مشکلات جسمی تجویز می شود در واقع این سبزی فوق العاده مفید یکی ازپرتکرار ترین نسخه های طب سنتی و گیاهی است. امروزه لیست قیمت روز کلم در حال به روز رسانی می باشد.

اسفناج، کلم پیچ، کلم بروکلی و کلم سبز منابع عالی برای ویتامین E و C هستند. ویتامین E برای محافظت از بدن در برابر مولکول های التهابی عمل می کند. ویتامین C به بدن کمک می کند کلاژن بسازد، که جزء اصلی غضروف است که به انعطاف پذیری مفاصل کمک می کند.

دلیل این‌که می‌خواهیم از کلم استفاده کنیم این است که حاوی آنتوسیانین‌ها (خوراکی‌های قرمز و بنفش رنگ دارند یافت می‌شود و آنتوسیانین‌ها خواص کاهش درد و التهاب مفصلی‌شان بیشتر و شناخته شده‌‌ تراند.

 

 

بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.

درباره ی امیر

مطلب پیشنهادی

ايتنا – افزایش دامنه‌های فارسی

به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله عصر اطلاعات ، دامین یا دامنه (Domain) …