به گزارش سرویس تازه های دنیای فناوری مجله عصر اطلاعات ،
حزب کمونیست چین علاقهی زیادی به اتوماسیون دارد و همزمان با افزایش سن جامعه و کاهش تعداد ساکنان این کشور، از دستگاههای خودکار در حوزههای متنوعی استفاده میکند، از مراکز تولیدی گرفته تا تاکسیهای داخل شهر.
مدیران چینی میگویند پایانهی هوشمند هواوی که بخشی از بندر ۲۰۰ کیلومترمربعی تیانجین است، به ۲۰۰ کارمند امکان میدهد باری را که قبلاً توسط ۸۰۰ نفر قابل جابهجایی بود، به کامیونها انتقال دهند.
یوئه کان، مدیر ارشد فناوری کسبوکار بنادر هواوی، میگوید: «ما معتقدیم که این راهکار در تیانجین، پیشرفتهترین در دنیا است. ما معتقدیم که میتوان این راهکار را در سایر بنادر نیز اعمال کرد.»
هواوی که در ایران بهخاطر تولید گوشی هوشمند شناخته میشود، بزرگترین تأمینکنندهی تجهیزات شبکهی اپراتورهای موبایل در دنیا است. به دنبال وضع تحریمهای شدید توسط دولت دونالد ترامپ، هواوی امکان تهیهی پردازنده و دسترسی به فناوریهای آمریکایی را از دست داد. تحریم هواوی نتیجهی تنش سیاسی-اقتصادی دولت آمریکا با دولت چین بود. ترامپ در آن زمان گفت هواوی ارتباطات تنگاتنگی با حزب کمونیست دارد و از دادهی کاربران آمریکایی سوءاستفاده میکند.
دولت واشینگتن میگوید هواوی «تهدیدی امنیتی» است و از طریق تجهیزات شبکه، جاسوسی دولت چین را در سراسر دنیا امکانپذیر میکند. هواوی قویا این ادعا را رد کرده است. آمریکا و متحدانش مثل ژاپن و استرالیا، استفاده از تجهیزات شبکهی هواوی را در برجهای مخابراتی خود ممنوع یا بهشدت محدود کردهاند.
پس از وضع تحریمهای آمریکا، استفاده از خدمات موبایلی گوگل در گوشیهای هواوی ممنوع شد. با تشدید تحریمها و قطع دسترسی هواوی به پردازنده، عملاً شاهد فلج شدن کسبوکار موبایلی این شرکت بودیم. هواوی در سال ۲۰۲۰ آنر را به شرکتی مستقل تبدیل کرد تا با دور زدن تحریمها، فروش گوشیهای این برند را بالا ببرد و در نهایت درآمدش را افزایش دهد.
هواوی که تقریبا ۲۰۰٬۰۰۰ نیروی کار دارد، از طریق بازار پررونق چین و سایر کشورهایی که آمریکا نفوذ زیادی در آنجا ندارد، توانسته است جایگاه خود را بهعنوان برترین تولیدکنندهی تجهیزات شبکه حفظ کند. برخی از کشورها با درخواست آمریکا برای ممنوعیت تجهیزات شبکهی هواوی موافقت نکردند.
پاول بادی، تحلیلگر، میگوید هواوی همین حالا «بازیگری کلیدی» در بازار شبکههای داده است و دانش بسیار زیادی در این حوزه دارد.
بر اساس نوشتهی آسوشیتد پرس، هواوی ۲۰ تیم مجزا ایجاد کرده است که روی کارخانهها، معادن، بیمارستانها، نیروگاهها و صنایع دیگر متمرکزند. کسبوکار فناوری خودران هواوی ۳٬۰۰۰ نیرو دارد و در سالهای ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱ بالغبر دو میلیارد دلار بودجه کسب کرد. هواوی یکی از اولین شرکتها بود که شبکهی موردنیاز «شهرهای هوشمند» را برای کنترل ترافیک و نظارت پلیس توسعه داد.
بمنظور اطلاع از دیگر خبرها به صفحه اخبار فناوری مراجعه کنید.